Köszöntünk a Prozenda oldalán

Tehetséges csapattagokra mindig szükség van

Rólunk

Cégünk csupán egy 3 fős tesztelő csapattal kezdte meg működését, de ahogy nőtt ügyfeleink igénye, úgy növekedtünk mi is. Szerettük volna ügyfeleink minden igényét kielégíteni, így ma már a tesztelés mellett a fejlesztés, a DevOps és az üzleti elemzés is fő profilunkba tartozik. Szakmai csapatunk segítségével gyorsan és hatékonyan reagálunk ügyfeleink igényeire. Tapasztalt kollégáink aránya magasabb, az átlagnál, de tudjuk, tanulni soha nem szégyen, és munkáltatói oldalról is fontosnak tartjuk a következő generáció kinevelését, ezért törekszünk arra, hogy a kevésbé tapasztalt kollégáink is betekintést nyerhessenek nagyobb feladatokba.

Kicsik voltunk, de mertünk nagyot álmodni, így a TheOutsourcePro BT 2019 szeptembere óta Prozenda néven van jelen a piacon. A brand- és arculatváltás nem csak cégünk növekedését hivatott támogatni, hanem a munkaerőpiacon elfoglalt helyünket is, hiszen tudjuk, minőségi munkát csak a megfelelő szakemberek segítségével tudunk kiadni a kezünkből.

Ilyen nálunk egy csapatépítő

Prozenda TDD

Csatlakozz hozzánk

Jelenleg nyitott pozícióink

Juttatások

Néhány abból, amit nyújtani tudunk

 • Folyamatosan bővülő csapat
 • Tanulás és fejlődési lehetőségek
 • Cégszintű "Retro meeting"
 • A+ kategóriás iroda
 • Rendszeres otthoni munkavégzés
 • Cafetéria
 • Premium laptop + 2*24'' monitor
 • Céges reggelik
 • Sok-sok vidámság
 • Céges rendezvények (Éves Csapatépítő, Mozi-délutánok, Társas partik, Online játék, Grill parti, Kari parti, stb.)

A csapatunk

Azok, akik minden nap jobbá teszik ezt a helyet

Gery
Gabi
Bea
Kinga
Laci
Andor
Arni
Benedek
Csabi
Dani
Radesz
Beni
Tündi
Attila
Attila
Ákos
Bence
Bálint
Ervin
Tibor
Zoli
Máté
Karcsi
Gabi
István

Az ellenőrzéstől az alkotásig

Az ügyvezető a saját útjáról

Az egyetem utolsó évében egy sikeres üzletember azt mondta, az audit olyan, mint egy gyorstalpaló. Igaza volt. Közel hét évet töltöttem el az EY-nál. Nagyon kemény időszak volt. Több, mint 100 céget ismertem meg, 100 cégnek láttam bele nem csak a könyveibe, de a működésébe, a felépítésébe, a folyamataiba. A legtöbb projektre kevés idő volt, így gyorsan fel kellett tudni mérni a rendszereket. Én azonban nem csak felmértem ezeket a folyamatokat, hogy hol mekkora kockázat van, hanem mindig ott motoszkált a fejemben, hogy hogyan lehetne jobban csinálni, optimalizálni.

Ezután kimentem Angliába egy turisztikai céghez dolgozni, ahol azt láttam, hogy a legtöbb ember a folyamatoknak csak azt a részét ismeri, és az foglalkoztatja, ami rá vonatkozik. Ez még a menedzserek többségére is igaz volt. Nem mozgatta őket a „miért így?”, főleg nem a „miért nem úgy? Miért nem jobban?” Gyorsan kiderült, hogy előny, ha én távolabbra látok, és átgondolom hogyan lehet másképp, jobban csinálni a dolgokat. És jöttek az ötletek. Hogyan lehetne spórolni, hogyan lehetne másképp csinálni a feladatot.

Az első céges megbízásomat is így kaptam: volt egy feladat, amit úgy éreztem, optimalizálni lehetne. Kigondoltam, megterveztem, elmondtam az egyik nagyfőnöknek, aki belement. Kipróbáltuk, és sikerült. Több értéket teremtettem a cégnek, mintha az eredeti feladat utasítása alapján dolgoztunk volna, és még pénzt is spóroltam a cégnek. Ezzel indult be a vállalkozói karrierem. Okosabban, többet.

Ma is ez hatja át a cégem működését. Így állok az ügyfelekhez: ismerjük meg minél rövidebb idő alatt a folyamatokat és találjuk ki, hogyan lehet ezt jobban csinálni. Még a szoftverek architektúrájának kialakításában is részt veszek bizonyos szintig, ahol ezek az egyszerűsítő elképzeléseim a szakemberek munkáját is segítik.

De ugyanez jellemző rám a cégem saját, belső folyamatait érintően is. Mindig egyszerűsíteni, optimalizálni próbálom az operatív tevékenységeket. Sokszor cél az automatizálás, az adminisztráció csökkentése.

Iroda

Itt találkozunk munka közben

Prozenda Office

Science Park, Building "B", 6th Floor
1117 Budapest, Irinyi József utca 4-20.

Kapcsolat

Cégnév: Prozenda Hungary Kft.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond u. 82.
Fióktelepek:
Science Park, B Épület, 1117 Budapest, Irinyi József u. 4-20.
3933 Olaszliszka, Szent István út 104.

Telefon: +36 20 517 8409
E-mail: hello@prozenda.co, career@prozenda.com
Webhely: www.prozenda.com

A céget bejegyző hatóság: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 07 09 030318
Adószám: 27057304-2-07
Kamara: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Tárhelyszolgáltató: Recruitee

GINOP Plusz-3.2.1-21

A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül

Kedvezményezett neve: Prozenda Hungary Kft.

Szerződött támogatás összege: legfeljebb 18.842.159,- Ft

 • képzési költség támogatás: legfeljebb 8.230.159,- Ft
 • kieső munkaidőre járó bértámogatás: legfeljebb 5.362.000,- Ft
 • projektelőkészítés költsége: legfeljebb 500.000,- Ft
 • projektmenedzsment költségei: legfeljebb 550.000,- Ft
 • szakmai megvalósításban közreműködő munkatársak költségei - szakmai megvalósításhoz kapcsolódó személyi jellegű ráfordítás: legfeljebb 4.200.000,- Ft
 • A támogatás képzési költség támogatásra és bértámogatásra egyaránt érvényes intenzitása: 70 %
 • A projektelőkészítési és projektmenedzsment költségek támogatási intenzitása 100%-os mértékű.
 • A képzések szervezéséhez, lebonyolításához szükséges szakmai megvalósító(k) alkalmazására nyújtott támogatásra érvényes intenzitás: 100 %

Szerződött támogatási intenzitás:

A projekt célja:

A projekt célja, hogy a munkahelyi képzések megvalósítása révén a vállalkozás növelni tudja termelékenységét.

Képzések bemutatása:

Képzés megnevezése Képzés rövid leírása Vezetői coaching A képzés sikeres elvégzésével a résztvevők kerüljenek olyan vezetési ismeretek (önismeret, vezetéselmélet, kommunikáció, konfliktuskezelés) birtokába, amelyek segítségével nagyobb önbizalommal, sikeresen tudják ellátni jelenlegi/jövőbeli feladataikat. Innovációs menedzsment gyakorlatok A képzés speciális ismeretek nyújt egy feladat vagy folyamatos munkavégzés során felmerülő innovációs folyamatok, lehetőségek felismeréséhez és elvégzéséhez a résztvevők aktív közreműködésével. Személyiségfejlesztés és konfliktuskezelés a mindennapokban A képzés nyújtson segítséget a résztvevők számára személyiségük- és fejlesztendő területeik felismerésében. Adjon iránymutatást a fejlesztendő területekre fejlesztésére, megoldási terv készítésére. További cél a konfliktus fogalmának megismertetése, a helyzetfelismerési technikák elsajátíttatása és a konfliktusok hatékony kezelési módszereinek átadása, elsajátíttatása. Projektszemlélet, projekt alapú gondolkodás A résztvevők projektszemléletének, projekt alapú gondolkodásának erősítése. A résztvevők megértik a projektszemlélet lényegét, alapelveit, koncepcióit. Erősödik a résztvevők projekt alapú gondolkodása. Önismeret és énkép A képzés nyújtson segítséget a képzésen résztvevők személyiségének megismeréséhez, az önismeret elmélyítéséhez. Segítse az előnyös tulajdonságok használatát a mindennapi tevékenységekben, fejlessze az érzelmek kezelését, a mások elfogadását, a kapcsolatteremtést-, építést. Problémamegoldó képességek fejlesztése A képzés sikeres elvégzésével fejlődik a résztvevők problémamegoldó szemléletmódja, olyan probléma felismerési és-kezelési birtokába kerülnek, amelyek segítségével sikeresebben tudják ellátni feladataikat.

Önismeret és általános kommunikációs készség fejlődése, kibővülése, Interakciók, együttműködés eredményességének javulása, Konfliktushelyzetek megfelelő kezelésének képessége, Problémamegoldó szemléletmód kialakulása, Problémamegoldó készség fejlődése, erősödése

Érzékenyítő tréning Az érzékenyítő tréninget olyan csoportoknak és közösségben dolgozóknak szervezzük, akik szeretnék, ha a mássággal, a hátránnyal élő embertársaink felé nagyobb empátiával, elfogadással tudnának viszonyulni. E mellett szükséges, hogy a résztvevők megismerjék, hogyan lehet úgy segíteni hátránnyal élő társaikat, hogy közben azok értékes és hasznos tagjai legyenek a közösségnek. Infokommunikációs technológiák alkalmazása  A résztvevő legyen képes a számítógép felhasználói szintű kezelésére, biztonságos használatára. A program közvetett célja, hogy az elsajátított ismeretek birtokában a résztvevő legyen képes magabiztosan beilleszkedni az információs társadalomba. Elektronikus kommunikáció a távmunkában A képzés átfogó célja a távmunkában és a hagyományos formában dolgozó vezetők, valamint munkavállalók közötti információcsere hatékonyabbá tétele. A résztvevők ismerjék meg a levelezőrendszer felépítését, normál és speciális beállításait, kiegészítő funkcióit és azok használatát, az elektronikus levelezés kultúráját és íratlan szabályait, legyenek képesek email küldésére és fogadására, a levelező rendszerben történő gyors navigálásra, információcserére.

 

 

Képzések ütemezése:

Képzés megnevezése Tervezett megvalósítás Vezetői coaching 2023.08.01 – 2023.08.31. Innovációs menedzsment gyakorlatok 2023.08.01 – 2023.09.30. Személyiségfejlesztés és konfliktuskezelés a mindennapokban 2023.09.01 – 2023.10.31. Projektszemlélet, projekt alapú gondolkodás 2022.12.13 – 2023.05.24. Önismeret és énkép 2022.12.15 – 2023.10.04. Problémamegoldó képességek fejlesztése 2023.01.20 – 2024.01.31. Érzékenyítő tréning 2024.01.01 – 2024.01.31. Infokommunikációs technológiák alkalmazása  2023.06.01 – 2023.08.31. Elektronikus kommunikáció a távmunkában 2023.11.01 – 2024.01.31.