Köszöntünk a Prozenda oldalán

Tehetséges csapattagokra mindig szükség van

Rólunk

Cégünk csupán egy 3 fős tesztelő csapattal kezdte meg működését, de ahogy nőtt ügyfeleink igénye, úgy növekedtünk mi is. Szerettük volna ügyfeleink minden igényét kielégíteni, így ma már a tesztelés mellett a fejlesztés, a DevOps és az üzleti elemzés is fő profilunkba tartozik. Szakmai csapatunk segítségével gyorsan és hatékonyan reagálunk ügyfeleink igényeire. Tapasztalt kollégáink aránya magasabb, az átlagnál, de tudjuk, tanulni soha nem szégyen, és munkáltatói oldalról is fontosnak tartjuk a következő generáció kinevelését, ezért törekszünk arra, hogy a kevésbé tapasztalt kollégáink is betekintést nyerhessenek nagyobb feladatokba.

Kicsik voltunk, de mertünk nagyot álmodni, így a TheOutsourcePro BT 2019 szeptembere óta Prozenda néven van jelen a piacon. A brand- és arculatváltás nem csak cégünk növekedését hivatott támogatni, hanem a munkaerőpiacon elfoglalt helyünket is, hiszen tudjuk, minőségi munkát csak a megfelelő szakemberek segítségével tudunk kiadni a kezünkből.

Ilyen nálunk egy csapatépítő

Prozenda TDD 2021

Juttatások

Néhány abból, amit nyújtani tudunk

  • Folyamatosan bővülő csapat
  • Tanulás és fejlődési lehetőségek
  • Cégszintű "Retro meeting"
  • A+ kategóriás iroda
  • Rendszeres otthoni munkavégzés
  • Cafetéria
  • Premium laptop + 2*24'' monitor
  • Céges reggelik
  • Sok-sok vidámság
  • Céges rendezvények (Éves Csapatépítő, Mozi-délutánok, Társas partik, Online játék, Grill parti, Kari parti, stb.)

A csapatunk

Azok, akik minden nap jobbá teszik ezt a helyet

Gery
Gabi
Bea
Kinga
Dani
Laci
Andor
Arni
Benedek
Csabi
Dani
Radesz
Beni
Tündi
Attila
Attila
Ákos
Bence
Gábor
Gábor
Bálint
Csaba
Ervin
Tibor
Zoli
Máté
Karcsi
Gabi
István
Laci

Az ellenőrzéstől az alkotásig

Az ügyvezető a saját útjáról

Az egyetem utolsó évében egy sikeres üzletember azt mondta, az audit olyan, mint egy gyorstalpaló. Igaza volt. Közel hét évet töltöttem el az EY-nál. Nagyon kemény időszak volt. Több, mint 100 céget ismertem meg, 100 cégnek láttam bele nem csak a könyveibe, de a működésébe, a felépítésébe, a folyamataiba. A legtöbb projektre kevés idő volt, így gyorsan fel kellett tudni mérni a rendszereket. Én azonban nem csak felmértem ezeket a folyamatokat, hogy hol mekkora kockázat van, hanem mindig ott motoszkált a fejemben, hogy hogyan lehetne jobban csinálni, optimalizálni.

Ezután kimentem Angliába egy turisztikai céghez dolgozni, ahol azt láttam, hogy a legtöbb ember a folyamatoknak csak azt a részét ismeri, és az foglalkoztatja, ami rá vonatkozik. Ez még a menedzserek többségére is igaz volt. Nem mozgatta őket a „miért így?”, főleg nem a „miért nem úgy? Miért nem jobban?” Gyorsan kiderült, hogy előny, ha én távolabbra látok, és átgondolom hogyan lehet másképp, jobban csinálni a dolgokat. És jöttek az ötletek. Hogyan lehetne spórolni, hogyan lehetne másképp csinálni a feladatot.

Az első céges megbízásomat is így kaptam: volt egy feladat, amit úgy éreztem, optimalizálni lehetne. Kigondoltam, megterveztem, elmondtam az egyik nagyfőnöknek, aki belement. Kipróbáltuk, és sikerült. Több értéket teremtettem a cégnek, mintha az eredeti feladat utasítása alapján dolgoztunk volna, és még pénzt is spóroltam a cégnek. Ezzel indult be a vállalkozói karrierem. Okosabban, többet.

Ma is ez hatja át a cégem működését. Így állok az ügyfelekhez: ismerjük meg minél rövidebb idő alatt a folyamatokat és találjuk ki, hogyan lehet ezt jobban csinálni. Még a szoftverek architektúrájának kialakításában is részt veszek bizonyos szintig, ahol ezek az egyszerűsítő elképzeléseim a szakemberek munkáját is segítik.

De ugyanez jellemző rám a cégem saját, belső folyamatait érintően is. Mindig egyszerűsíteni, optimalizálni próbálom az operatív tevékenységeket. Sokszor cél az automatizálás, az adminisztráció csökkentése.

Iroda

Itt találkozunk munka közben

Prozenda Office

Science Park, Building "B", 6th Floor
1117 Budapest, Irinyi József utca 4-20.

Kapcsolat

Cégnév: Prozenda Hungary Kft.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Móricz Zsigmond u. 82.
Fióktelepek:
Science Park, B Épület, 1117 Budapest, Irinyi József u. 4-20.
3933 Olaszliszka, Szent István út 104.

Telefon: +36 20 517 8409
E-mail: hello@prozenda.co, career@prozenda.com
Webhely: www.prozenda.com

A céget bejegyző hatóság: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 07 09 030318
Adószám: 27057304-2-07
Kamara: Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

Tárhelyszolgáltató: Recruitee